"Deep ocean legend". O piesa despre abisurile oceanice ale spiritului

|


Cea mai noua piesa muzicala si cea care imi place mie cea mai mult din cate am compus& produs eu pana acum:





5 comentarii:

Anonymous said...

Gabi, lasa pe alti sa aprecieze cat de buna este piesa...Cu totii avem tendinta sa credem numai lucruri bune despre noi...

Baldovin said...

Mon cher in arta nu se decide. Nu e ca in administratie. Tocmai de asta am folosit cuvantul "probabil". La fel de probabil e si ca sintagma "cea mai buna" pe care eu am folosit-o nu a fost cea mai reusita pentru ca, de asemenea, in arta nu exista cel mai bun, number one si alte chestii din astea ce tin de marketing.

ASpoi nu m-am referit la muzica planetei cand am facut afirmatia asta (asa cum se pare ca ai inteles tu) ci doar la piesele astea pe care le poti numara pe degetele de la o mana pe care le-am produs eu.

Anonymous said...

Eu ma refeream doar la faptul de a lasa pe cel ce asculta sa-si spuna impresia cu privire la creatia ta. Am vrut sa-ti sugerez ca, dupa parerea mea, descrierea ta ar fi trebuit sa fi sunat ceva de genul "Aceasta este ultima mea creatie si astept comentarii din partea voastra". Descrierea ta mi-a sunat un pic marketing "cea mai buna". OK?

Baldovin said...

Am "corectat" eroarea. Mii de multumiri! Uh! Noroc ca n-o sa iau intarziere si penalizare la salariu pentru asta ;)

Anonymous said...

Esti pe cont propiu acum, nu ai cum sa mai iei penalizare, foarte neplacute penalizarile...nici eu nu sunt pentru...toate bune ;)