I̶e̶s̶i̶t̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶ Stati in casa daca va pasa!

|


Dupa marketingizarea acestui virus , intrevad o dictatorializare a sa. Adica acolo unde e potential de revolta sociala sa ne trezim la un moment dat cu o carantina de vreo 2 luni pe motiv de virus de gripa.

CIA did 1989

|


Da, revin dupa o pauza mai bine de 10 ani in arta urbana. Interesul e mai putin artistic cat mai curand unul politic, respectiv acela de a corecta diversiunea falsificarii istoriei. Noii securisti au investit in 3 stenciluri care se repeta repet prepetar de vreo 15 ani. Ele sunt 1. semnul victorie cu textul '89, 2. "Respect '89" si 2., mai rar, "Eroii nu mor niciodată". Nu mi s-au parut dubioase in acesti ani, decat faptul ca un astfel de presupus artist urban continua sa le puna prin tot Bucurestiul  siin alte orase din tara, investind sume considerabile in materiale. Cine ar putea fi un astfel de artist urban, ramas inca incepator chiar si dupa 15 ani? Pare un imbecil de nu poate evolua de la astfel de imagini chiar submediocre in materie de arta urbana? Dar, nu. Aceste stenciluri au fost imaginate/comandate de niste oameni pentru care arta urbana e doar un canal de comunicare precum internetul sau televiziunea. Ei nu dau 2 bani pe arta urbana, nu ii inteleg calitatea si su vad in ea decat un alt canal de propaganda. Din fotoliile lor diversioniste ei au cumparat niste artisti urbani incepatori ca ca le puna aceste stenciluri pe strazile patriei. Stiu foarte bine, pentru ca exact asta mi s-a propus si mie acum 15 ani. N-am vrut sa-mi prostitutez astfel arta si chiar am scris un mesaj in acest spatiu pentru baieti, da nu mai incerce cu mine. Dar la altii a mers.

Intre timp s-au schimbat 2-3 generatii de artisti urbani, si sceste stenciluri continua sa apara de parca ar fi reclame proaste. Ei parca! Ele chiar sunt reclame proaste ale unei societati cladite diversionist inca de atunci. Prin ele spionii vor sa continue sa indobitoceasca si noile generatii cu falsificarea istoriei.

Peste cadavrul meu. Mi-am permis sa parazitez una dintre aceste imagini si le voi corecta de acum incolo pe unde le voi gasi in orasele Romaniei.  2 mari minciuni trebuie deconspirate aici: mai intai ca poporul ar fi putut face o revolutie impotriva dictaturii lui Ceausescu (de parca vreun popor ar putea face ceva impotriva oricarei dictaturi) , iar apoi ca acel razboi civil instigat prin diversiuni fine ar trebui sa ne faca mandri. Nu, deloc. Am dat dovada de naivitate nationala in fata marilor inginerii sociale imaginate de metaoligarhia care conduce lumea prin intermediul CIA. Am picat testul de inteligenta pentru o viata decenta la nivel international. Destui oameni bine intentionati cred ca in spatele acestor diversiuni s-ar fi aflat KGB-ul, insa muribund cum era, nici in varianta sa de dupa 1991 (SVR) n-a reusit sa ajunga la performanta ultrasilor sadici din CIA. Si baietii inca pluseaza umpland in fiecare an spatiul urban cu o tema politica tare deloc nespecifica mentalitatii urbane. Simpatia hipsterilor contemporani fata de comunism nu are legatura cu instigarea la razboi civil care s-a facut cu diversiunile din 1989. Naivitatea nationala prelungita de atunci iata, ne-a costat drama fetelor de la Caracal. E timpul sa rescriem istoria, asa cum a incercat Descartes sa reia de la 0 filosofia. E timpul sa punem in act „desteapta-te romane!” nu doar sa „amenintam” cu desteptarea. In ceea ce ma priveste sper ca luna viitoare sa postez un documentar la care lucrez din noiembrie pe tema asta. Ca preludiu, merita revazut asta  facut acum 1 an. Deocamdata postez o mica corectie impotriva falsificarii istoriei.CrIminAls

|
CrIminAls, what did you do with Alexandra?Text about this image here


1 Decembrie: ziua statului represiv

|


Pe 1 Decembrie statul represiv roman sarbatoreste ostentativ amenintator puterea asupra supusilor

Suport teoretic aici :Statul e mafia

|
Inca de acum 10 ani am aratat ca sistemul politic modern functioneaza precum mafia  . Recent, odata cu cazul Caracal , am vazut ca insusi statul este o mafie  . Multi au bagat capul in nisip… era sa zic altceva… cand au vazut ca structurile cele mai inalte au statului ne-au recomandat sa nu mai punem intrebari despre Caracal. Ca asa sunt spiritele nobile romanesti. Mai lase asa… Cu tot riscul de a ma distruge mai mult decat au facut-o pana acum  , eu n-am sa tac.


(Ser)VICII, secretii

|
Astazi se implinesc 3 luni de la izbucnirea dramei de la Caracal. Se stie dupa 3 luni cam la fel cat se stia si atunci. Cu ocazia asta am decis sa le zugravesc un tablou iubitilor conducatori, artizanii nu doar ai acestei drame, dar si a dictaturii spionilor (o dictatura militara, totusi) care exista in Romania.


Pentru mai multe informatii despre acest subiect, si pentru desturmentare fata de minciunile din presa, va invit sa cititi seria de articole de aiciDin nou despre DIICALOSI

|


Dupa ce unii cetaţeni au ameninţat cu proteste in faţa instituţiei DIICALOASE (in urma ameninţarilor catre familia Macesanu spre a preda buletinul fetei si ei sa inchida cazul ), DIICALOSII au dat-o subtil (sau in tentativa de subtilitate) la intors. Dupa ce Cumpanasu a publicat citaţia si lumea s-a revoltat a venit un comunicat cum ca nu asta au dorit, ca e o formulare standard si aste idioţenii din astea, de parca acolo sunt angajaţi retardaţi mintal. De fapt cei care au orchestrat aceasta manevra au vrut sa vada daca familia poate fi influenţata prin ameninţari sa predea buletinul iar ei sa inchida cazul. Se pare ca bolovanul a luat-o la vale periculos. Neincrederea cetaţenilor in sistem ii costa miliarde. Desigur, nu IDICOŢII au imaginat aceasta inginerie de testare a starii familiei, dar si ei sunt din acea zona. Sa ii ia pe toţi dracu’, cu dictatura lor militara cu tot!

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism

|


Dupa ce si-au batut joc de familiile indurerate, trimitandu-le pe piste false, recent 3icot le-a si transmis o amenintare cu incatusarea daca nu predau buletinul fetei ... Ei bine, daca-i declara si teroristi, dupa modelul tipic, ma gandesc c-ar putea sa-i condamne cu totul si sa inchida odata acest caz…

 Gabriel Baldovin


Make Romania Great Again

|
Depinde de cum vede fiecare „Romania Mare”10 august: de ce vrei sa ma omori?

|In ultima luna am lucrat la aceasta piesa muzicala, dar se pare ca avem o alta tragedie. Ma rog ca Alexandra sa fie in viata! Ma rog si pentru Ilie Gazea si pentru cei ce au fost maltratati de cei puternici de-a lungul timpului!