PSD sustine LGTB

|


„PSD este un partid social-democrat modern, orientat spre viitor, de vocatie europeana si ancorat in realitatile nationale, deschis spre modernizare si dezvoltare sociala, promotor ferm al democratiei si al reformei in toate componentele societatii romanesti, cu un accent deosebit pe reforma economica”

Sursa: psd.ro

Politia Romana: panica si inselaciune

|
Mesajul lor original „Te vom gasi! Esti prioritatea noastra!” a fost menit sa ascunda ca stiau deja de politistul pedofil. L-au ascuns ani de zile precum gunoiul sun pres pentru a-si proteja o idilica imagine de „siguranta si incredere”. Aceasta institutie e corupta prin insasi scopul ei de frustrare si persecutare a marginalilor. Pe langa aceasta coruptie generala, se adauga coruptia speciala a multora din angajatii lor, care joaca la doua capete cu infractorii.

Editare ulterioara: ceea ce am banuit initial s-a confirmat ulterior. O intreaga retea de traficanti de minore era protejata de mai multi politisti in schimbul serviciilor sexuale. Adevarati infractori sint pusi sa apere legea.Au incercat sa ne prosteasca intr-un mod josnic, la fel cum a facut armata (sora mai mare) cu „teroristii” in 1989; acestia au fost inventati pentru a prelua crimele pe care ei le-au comis impotriva revolutionarilor. Si, la fel ca si in cazul armatei, bruma de oameni onesti din ambele institutii sunt incapabile sa se dezica printr-un gest relevant, de ceilalti.

Daca am trai intr-o tara normala, atunci toti sefii acestui politist ar fi trebuit demisi pana la ministru.Campule cu trifoi, fa-ma copil inapoi!

|Copil fiind, priveam deseori avioanele si cantam cantecul celebru: „avion cu motor, ia-ma si pe mine'n zbor, sa ma fac aviator! „. Si, adult fiind, mi-am indeplinit visul copilariei si am ajuns sa zbor cu avionul. Se vedea mai bine de jos… Intr-o zi am vazut chiar locurile copilariei de pe care cantam atunci. Un foarte bun motiv ca, odata cu rocada copil-adult, sa cant: „Campule cu trifoi, fa-ma copil inapoi!” .Am vrut sa cobor si sa fac schimb cu copilul care eram jos, dar n-au vrut sa opreasca.