MNAC se repozitioneaza

|
Ma trezesc zilele trecute cu un nou spam in casuta electronica care incepea cu „Vacanța asta…”. Da’ cate mai sunt? Ca in fiecare saptamana mut cate un astfel de mesaje din Inbox in Spam? Era cat pe aici sa-i dau si astuia spam pana cand, in ultima fractiune de secunda am vazut „MNAC”…


Cee? Citesc mai atent: cica „Vacanța asta, MNAC iți cultiva latura creativa”. Reclama la MNAC? O adevarata reclama la MNAC. Ooooh! Ai vazut! Ia sa-mi cultiv si eu latura creativa!

Ce-i drept, publicitatea si arta cam au acelasi fundament. Diferentierile sunt cam greu de facut la un anumit nivel, iar schimburile din cele doua domenii sunt din ce in ce mai evidente. Asa ca ma gandesc ca odata cu schimbarile administrative din ultimul timp, MNAC a luat fata tuturor si a facut o simbioza revolutionara.

Ar fi culmea sa m-apuc sa critic tocmai eu care in ultimul timp am pictat fotbalisti! Pai hai sa vin si eu cu un slogan, ca un vechi sustinator de MNAC de acum 10 ani !

Muzeul oamenilor intreprinzatori
Artistii stiu de ce
Gandim la fel
Placerea de a crea
Descopera-ti creativitatea si simte-te ca o adevarata printesa!
Numarul 1 in arta
Tine artistul din tine in miscare
Pentru o viata mai creativa
Mai tare decat Istoria si Antipa
Arta de legenda.
Arta pura.
Sustine arta romaneasca.
Mai mult spatiu. Mai multa libertate.
Arta ne inspira.
Arta nr. 1 in lume.
Traiasca arta!
D’art for more.
Gustul MAXim de arta. Fara zahar.
Mai multa publicitate. Mai multa energie.
Liftul iti da aripi.
Totul pentru arta si terasa.
Pretuieste fiecare vizitator.
Regele artei in Romania.
Daca exigenta cere impecabilul, exista MNAC.

O singura dilema am. Am cunoscut destui artisti risipiti prin publicitate care s-au amestecat cu electrotehnisti/politehnisti/ASE-isti etc., si s-au complacut in ideea ca ar fi vreun mare varf al artei. Pentru ei vechiul MNAC inseamna o abureala. Asta nu mi-o pot scoate din cap…Portretul actorului Marian Raducu

|Recent Marian Raducu si-a sarbatorit ziua de nastere, prilej pentru care i-am facut acest portret: