The Burial

|





These days the Russian riot police abused the peaceful protesters, as usual. In Romania there is a very intense debate on the abortion issue.



Phirea primarizza si gaurile din trotuar

|





Odata cu venirea primaverii se vad si consecintele unei deszapeziri ieftine, cu sare. Apa sarata patrunde in cele mai intime orificii ale asfaltului trotuarului sau strazii provocand anumite destinderi … Asa ca rugam si pe aceasta cale pe Phirea primarizza sa aiba grija de trotuar. Multumim anticipat

 






Gura Gauran Cutra Cutremur

|






In goana dupa senzational si atragere cu orice pret a atentiei, aseara Moise Guran a lansat o stire falsa dupa care un cutremur de 10 grade s-ar fi produs in zona traditionala a Vrancei, instaland panica in publicul sau fidel. Intr-o lume normala asa ceva n-ar putea exista. Desigur, Guran o sa dea o dezmintire oficiala despre cum o eroare tehnica a permis ca o astfel de informatie eronata sa iasa in public. Insa cine stie cu ce se mananca publicitatea si, implicit manipularea, intelege dedesubturile acestei mizerii. Deci asta inseamna sa „muncesti”, domnu’ Guran? Sa minti si sa inseli? Succes la construirea capitalismului de cumetrie!