CeNzurA

|




Chiar şi după revenirea la normalitate suntem ameninţaţi cu închiderea pe motiv de ştiri false, deşi noi, antiplandemiştii şi anti guvernamentaliştii din statele eugenice, nu oferim ştiri cile comentăm pe cele existente şi le aducem în prim-plan pe cele cenzurate.



După ce pagina de Facebook şi cea de Youtube a televiziunii Naşul TV au fost şterse, CNA a încercată să distrugă televiziunea Naşul TV, prin amenzi nemaivăzute în istoria presei. Una dintre acuzațiile aduse acestei televiziuni este aceea că n-ar fi adus "specialiști" în platou , care să susțină opinia opusă. Pe lângă faptul că nimeni dintre cei sunați de realizatori nu au răspuns la telefon pentru a răspunde la întrebări, nici trusturile plătite cu zici de milioane de euro pentru a întreține panica nu a avut niciun invitat care susținea idei opuse spiritului panicard.

Ruşine MirceaToma! Ruşine CeNzurA ! Deşi Radu Moraru, a avut uşoare ieşiri homofobe şi a fost prins în capcana informaţională a naraţiunii 5G şi Bill Gates , dacă mai avem pretenţia că trăim în libertate de expresie, ajutaţi-i să îşi plătească amenzile, printr-o donaţie!





0 comentarii: