Political options in USA, Europe and Romania

|
A big struggle takes place these days in my country on what party has more criminals. I can’t wait for the final result …

I love Sevdaliza and Sevdaliza loves me back

|
I didn’t see her last summer at “Timeshift” festival  , as she was sadly scheduled in the same time with my favorite trance band, Above-and-Beyond. Although her style is very different from theirs, I like very much the music she has made. The funny thing is that this time her show overlapped on Above&Beyond weekly radio show. But this time, she won my full attention and went to her show to see her only. I filmed her show with my phone.

That’s her entrance for the show, on the "Time":And, like I said in this entry’s title, I told her I love her and she said she loves me backHere’s “Hubris”Here’s “Human”I have a couple more, you can see them on my "gabicosmos" youtube channel. Enjoy!Eu cu Gheorghe Rasovszky

|


Unul dintre cele mai importante evenimente expozitionale din ultimii ani in Romania se desfasoara inca la MNAC in aceasta perioada.
Monumentul Unirii in Alba Iulia

|
Nu s-au stins ecourile campaniei media pentru strangerea de fonduri pentru achizitionarea lucrarii „Cumintenia Pamantului” a lui Brancusi. Edilii orasului Alba Iulia au propus o recent alta combinatie de Brancusi+ Facebook.

PSD sustine LGTB

|


„PSD este un partid social-democrat modern, orientat spre viitor, de vocatie europeana si ancorat in realitatile nationale, deschis spre modernizare si dezvoltare sociala, promotor ferm al democratiei si al reformei in toate componentele societatii romanesti, cu un accent deosebit pe reforma economica”

Sursa: psd.ro

Politia Romana: panica si inselaciune

|
Mesajul lor original „Te vom gasi! Esti prioritatea noastra!” a fost menit sa ascunda ca stiau deja de politistul pedofil. L-au ascuns ani de zile precum gunoiul sun pres pentru a-si proteja o idilica imagine de „siguranta si incredere”. Aceasta institutie e corupta prin insasi scopul ei de frustrare si persecutare a marginalilor. Pe langa aceasta coruptie generala, se adauga coruptia speciala a multora din angajatii lor, care joaca la doua capete cu infractorii.

Editare ulterioara: ceea ce am banuit initial s-a confirmat ulterior. O intreaga retea de traficanti de minore era protejata de mai multi politisti in schimbul serviciilor sexuale. Adevarati infractori sint pusi sa apere legea.Au incercat sa ne prosteasca intr-un mod josnic, la fel cum a facut armata (sora mai mare) cu „teroristii” in 1989; acestia au fost inventati pentru a prelua crimele pe care ei le-au comis impotriva revolutionarilor. Si, la fel ca si in cazul armatei, bruma de oameni onesti din ambele institutii sunt incapabile sa se dezica printr-un gest relevant, de ceilalti.

Daca am trai intr-o tara normala, atunci toti sefii acestui politist ar fi trebuit demisi pana la ministru.Campule cu trifoi, fa-ma copil inapoi!

|Copil fiind, priveam deseori avioanele si cantam cantecul celebru: „avion cu motor, ia-ma si pe mine'n zbor, sa ma fac aviator! „. Si, adult fiind, mi-am indeplinit visul copilariei si am ajuns sa zbor cu avionul. Se vedea mai bine de jos… Intr-o zi am vazut chiar locurile copilariei de pe care cantam atunci. Un foarte bun motiv ca, odata cu rocada copil-adult, sa cant: „Campule cu trifoi, fa-ma copil inapoi!” .Am vrut sa cobor si sa fac schimb cu copilul care eram jos, dar n-au vrut sa opreasca.
The Monster in the River

|


I was sitting on the river bank and relaxed. Suddenly I heard a splash. I opened the phone camera and captured this:
Let’s all do something to have a cleaner planet!Collective pentru unii, Colectiv pentru altii

|


Luna Noiembrie e luna Colectiv. Sunt convins ca si bogatii au plans. Dar totusi tragedia de la Colectiv este unul dintre resorturile care le consolideaza statutul social. Opulenta unora e construita din nenorocirea altora.

Nu voi uita

|
Revolta, deprimare si neputinta. Astea sunt emotiile care m-au calauzit in compunerea acestei piese. E cea mai trista piesa la care am lucrat si cel mai trist proiect artistic la care am lucrat, in general. Pentru ca e cel mai trist eveniment pe care l-am trait vreodata. Din cauza asta de multe ori am lasat-o balta, preferand sa fac activitati mai vesele. Este cam ceea ce trebuie sa faca apropiatii celor ce s-au prapadit atunci. Fiecare dintre ei le-ar cere asta celor dragi daca ar putea-o face. Eu insa sunt foarte motivat sa nu uit.