Autism-Audism

|


Se intampla in urma cu exact o luna (16 02 2018)

“(Guvernul Danicla ) este primul Guvern care are un vicepremier care se ocupa de parteneriate strategice, in special pe parteneriatul strategic cu SUA. Deci cred ca doar aceste doua lucruri arata, sa ma exprim elegant, ca dezinformeaza si ca stiu realitatea, dar nu vor sa o accepte si sa o vada. Acesti oameni cred ca sunt autisti si nu vad si nu aud ceea ce este vizibil pentru toti cei de buna credinta”

Viorica Dancila , premier.

ProtOCOL CONSTITUTIEI

|


Constitutia Romaniei, articolul 4:

„Statul se organizeaza potrivit principiului separatiei si echilibrului puterilor – legislativa, executiva si judecatoreasca – in cadrul democratiei constitutionale.”Apar dovezi pentru „speculatiile” despre securistii vopsiti democratic pe care le scriam aici:Mini-interviu pentru VICE Romania pe tema artei urbane bucurestene

|


Am purtat o discutie informala cu VICE Romania despre arta urbana de astazi si cea de acum 10 ani. Materialul poate fi citit aici.

Tudorel

|
Tudorel este probabil personajul sfarsitului saptamanii. Sau carierei politice. Dar e in slujba partidului si poporului, nu?Cam multi tudorei in tara asta si prea putini Tudori.
Political options in USA, Europe and Romania

|
A big struggle takes place these days in my country on what party has more criminals. I can’t wait for the final result …

I love Sevdaliza and Sevdaliza loves me back

|
I didn’t see her last summer at “Timeshift” festival  , as she was sadly scheduled in the same time with my favorite trance band, Above-and-Beyond. Although her style is very different from theirs, I like very much the music she has made. The funny thing is that this time her show overlapped on Above&Beyond weekly radio show. But this time, she won my full attention and went to her show to see her only. I filmed her show with my phone.

That’s her entrance for the show, on the "Time":And, like I said in this entry’s title, I told her I love her and she said she loves me backHere’s “Hubris”Here’s “Human”I have a couple more, you can see them on my "gabicosmos" youtube channel. Enjoy!Eu cu Gheorghe Rasovszky

|


Unul dintre cele mai importante evenimente expozitionale din ultimii ani in Romania se desfasoara inca la MNAC in aceasta perioada.
Monumentul Unirii in Alba Iulia

|
Nu s-au stins ecourile campaniei media pentru strangerea de fonduri pentru achizitionarea lucrarii „Cumintenia Pamantului” a lui Brancusi. Edilii orasului Alba Iulia au propus o recent alta combinatie de Brancusi+ Facebook.

PSD sustine LGTB

|


„PSD este un partid social-democrat modern, orientat spre viitor, de vocatie europeana si ancorat in realitatile nationale, deschis spre modernizare si dezvoltare sociala, promotor ferm al democratiei si al reformei in toate componentele societatii romanesti, cu un accent deosebit pe reforma economica”

Sursa: psd.ro

Politia Romana: panica si inselaciune

|
Mesajul lor original „Te vom gasi! Esti prioritatea noastra!” a fost menit sa ascunda ca stiau deja de politistul pedofil. L-au ascuns ani de zile precum gunoiul sun pres pentru a-si proteja o idilica imagine de „siguranta si incredere”. Aceasta institutie e corupta prin insasi scopul ei de frustrare si persecutare a marginalilor. Pe langa aceasta coruptie generala, se adauga coruptia speciala a multora din angajatii lor, care joaca la doua capete cu infractorii.

Editare ulterioara: ceea ce am banuit initial s-a confirmat ulterior. O intreaga retea de traficanti de minore era protejata de mai multi politisti in schimbul serviciilor sexuale. Adevarati infractori sint pusi sa apere legea.Au incercat sa ne prosteasca intr-un mod josnic, la fel cum a facut armata (sora mai mare) cu „teroristii” in 1989; acestia au fost inventati pentru a prelua crimele pe care ei le-au comis impotriva revolutionarilor. Si, la fel ca si in cazul armatei, bruma de oameni onesti din ambele institutii sunt incapabile sa se dezica printr-un gest relevant, de ceilalti.

Daca am trai intr-o tara normala, atunci toti sefii acestui politist ar fi trebuit demisi pana la ministru.