Politia Romana: panica si inselaciune

|




Mesajul lor original „Te vom gasi! Esti prioritatea noastra!” a fost menit sa ascunda ca stiau deja de politistul pedofil. L-au ascuns ani de zile precum gunoiul sun pres pentru a-si proteja o idilica imagine de „siguranta si incredere”. Aceasta institutie e corupta prin insasi scopul ei de frustrare si persecutare a marginalilor. Pe langa aceasta coruptie generala, se adauga coruptia speciala a multora din angajatii lor, care joaca la doua capete cu infractorii.

Editare ulterioara: ceea ce am banuit initial s-a confirmat ulterior. O intreaga retea de traficanti de minore era protejata de mai multi politisti in schimbul serviciilor sexuale. Adevarati infractori sint pusi sa apere legea.



Au incercat sa ne prosteasca intr-un mod josnic, la fel cum a facut armata (sora mai mare) cu „teroristii” in 1989; acestia au fost inventati pentru a prelua crimele pe care ei le-au comis impotriva revolutionarilor. Si, la fel ca si in cazul armatei, bruma de oameni onesti din ambele institutii sunt incapabile sa se dezica printr-un gest relevant, de ceilalti.

Daca am trai intr-o tara normala, atunci toti sefii acestui politist ar fi trebuit demisi pana la ministru.



0 comentarii: