Principiile artei teoretice 1

|


Dupa cum anuntam cu ceva timp in urma am mai scris un text. Textul se ocupa cu probleme de estetica si tine mai curand de blogul concept si de aceea am sa il public si acolo chiar daca pare cam ilogic sa fie publicat de 2 ori. Insa are profunde implicatii in arta mea teoretica si de aceea va fi publicat si aici.

Principiile artei teoretice
© Gabriel Baldovin 2008


Am incercat sa fiu cat mai scurt si cat mai concis in acest textulet tocmai pentru a nu abuza de atentia si limita de percepere a cititorului aflat in fata monitorului. De asemenea, am incercat sa fac cat mai putine referiri la textele de psihologie scrise de mine anterior, desi de multe ori s-ar fi impus si ar fi ajutat la o mai buna argumentare. Am inclus linkuri catre alte texte doar acolo unde a fost neaparat nevoie. Asa ca, in situatia in care textul devine prea obscur, si apare un cuvant sau doua colorate in albastru, asta e un semn ca, cu ajutorul unui click pe ele, se poate intra in alte texte care pot lamuri prolema. Din pacate referirile de acest gen vizeaza texte mult mai complicate, asa ca e posibil ca lucrurile sa nu se clarifice in urmatoarea secunda. Din fericire, ignorarea problemelor de psihologie linkate de mine in acest text nu afecteaza intelegerea generala a ideilor de baza din el, asa ca oricare ar fi optiunea in fata unor astfel de linkuri oricine le poate intelege foarte usor.

Din 2008, cand am publicat acest text, i-am adus numeroase modificarisi adaugiri. Prin urmare, pentru a-l citi in forma actuala, trebuie accesat acest link: http://www.baldovin.rf.gd/principiile_artei_teoretice.htm

0 comentarii: