LAnt uman impotriva desfiintarii "Galeriei Noua" sambata 15.03.2008 intre 13:00 si 13:15

|


Se pare ca clientela politica din jurul lui Videanu pusa pe scaunele "culturii municipiului " vrea sa desfiinteze Galeria Noua (fosta galeria municipiului Bucuresti) pentru faptul ca cica ar fi "apartinut dintotdeauna artistilor bucuresteni" si trebuie redata acestora. Probabil ca, trecand pe acolo baietii de la muncipiu (sic!) nu au vazut acolo ceva bucurestean "autentic", adica ceva cu Irina Loghin & co. E dezgustator!
Impotriva unui astfel de abuz se organizeaza un lantz uman sambata

Redau aici textul organizatorilor protestului de sambata 15.03.2008 intre 13:00 si 13:15 :

Artisti (ai tuturor artelor) Tineri si nu numai, Publicul Tinar si nu numai, Cetateni ai Bucurestiului Tinar si nu numai, sint asteptati (ba nu, CHEMATI...) sa formeze un LANT UMAN in apararea unuia dintre cele mai importante spatii destinate Artei Contemporane, GALERIA NOUA. Spatiu in pericol (iminent) sa se inchida, nu datorita vreunei revendicari justificate, ci in urma neprelungirii contractului de catre "responsabili" culturali din Primaria Municipiului Bucuresti!
Voicu Radescu

"Asadar, sambata 15.03.2008, intre 13:00 si 13:15 facem un lant uman pe trotuarul din fata Galeriei Noua (str. Academiei, nr 15)". Silvana Rapeanu

0 comentarii: