Mafi ella enta

|


In sfarsit am pus mana pe ea :



Poti s-o asculti pana crapi pur si simplu...
Prelucrare dupa originala insa e altceva. Piesa originala parca nu are nimic special. Meritul este al celor care au vazut ceva special in ea si au dus-o in aceasta zona. Se mai simt inflexiunile soundului arabesc insa a devenit altceva. Ceva in care imi regasesc adolescenta si in care vreau sa ma intorc.

Asidua mea militare pentru separarea spatiilor culturale, pentru claritate etica si strategica, pentru coerenta politica isi are originea intr-un suflet dualist el insusi (orientalo-occidental). Fireste ca si viceversa e valabila. Iata cum intransigenta mea fata de lucrurile societatii actuale isi are periplul prin nemultumirea mea fata de mine insumi si fata de ambivalenta mea emotionala originara...

O piesa ca asta ma poate impaca pentru cateva minute cu lumea.

2 comentarii:

Dragos Farmazon said...

1. Super tare piesa, o am demult :D Daca mai cauti muzica... intreaba si la mine. Cei care ma cunosc, intai asta fac, abia apoi cauta in alte parti :))
2. Stencilurile de pe blog sunt ale tale? Ca asta inseamna ca am tot scris despre tine :D
3. Schimba si tu linkul meu de la blogroll, ca ala e vechi si prafuit. Te pun si eu acum :p
4. Ar trebui sa permiti si tu comentarii din afara blogger :p
5. Salut :D

Baldovin said...

Am ascultat-o de o juma' de an la Deea da' niciodata nu intelegam ce zice si nici cum se numeste. Nici nu prea aveam timp s-o caut pe net...Da' cum am prins-o am si luat-o :)

Stiu ca ai scris despre stenciluri:). Am vazut.
O sa schimb si linkul si permissionsu' asoon as I can.